Кошик
130 відгуків
promo_banner

К сожалению,сейчас компания не может быстро обрабатывать заявки клиентов, поскольку рабочий день компании окончен. Ваша заявка обязательно будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (67) 398-63-88
+380 (95) 496-70-69
Премиум Корк

Емаль ЕП-1143

Емаль ЕП-1143

190 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 750 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
+380 (67) 398-63-88
Viber
  • +380 (95) 496-70-69
    Павел
  • +380 (67) 398-63-88
    Павел
  • +380 (67) 582-92-80
    Павел
Емаль ЕП-1143Емаль ЕП-1143
190 /кг
Готово до відправки
+380 (67) 398-63-88
Viber
  • +380 (95) 496-70-69
    Павел
  • +380 (67) 398-63-88
    Павел
  • +380 (67) 582-92-80
    Павел
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Емаль ЕП-1143 для фарбування панелей приладів з метою отримання захисно-декоративного та антиблікового покриття

Емаль ЕП-1143

для фарбування панелей приладів з метою отримання захисно-декоративного та антиблікового покриття
ПРИЗНАЧЕННЯ:

Емаль ЕП-1143 застосовується для нанесення на попередньо загрунтовані і незагрунтованные металеві і неметалеві поверхні виробів (устаткування, приладів тощо ), що експлуатуються в агресивному атмосфері всередині приміщень або періодично на відкритому повітрі. Допускається періодичне вплив температур до +250 0С.

ОСОБЛИВІ ВЛАСТИВОСТІ:

Покриття володіє високими антикорозійними властивостями, атмосферостійкість, стійкість до води, мінеральних масел, бензину, миючих засобів.
Плівка емалі не змінюється протягом 3 годин при температурі +250 0С.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тип матеріалу:
............................................................................................................................................. Двокомпонентний матеріал на основі епоксидних смол і полиаминамидных затверджувачів.

Співвідношення затверджувач / основа:
............................................................................................................................................. 25 р / 100 р.

Колір:
............................................................................................................................................. чорний.

Зовнішній вигляд покриття:
............................................................................................................................................. однорідне матове.

Способи нанесення:
............................................................................................................................................. пневморозпилювачем. Малі площі допускається фарбувати пензлем, валиком.

Життєздатність емалі при температурі 20 0С:
............................................................................................................................................. не менше 12 годин.

Час висихання покриття:
– при температурі 20 0С
............................................................................................................................................. 6 годин.

  • при температурі 80 0С
    ............................................................................................................................................. 2 години.
 

Витрата емалі на один шар:
............................................................................................................................................. 120-150 г/кв. м.

Рекомендована кількість шарів:
............................................................................................................................................. 2.

Рекомендована товщина покриття:
............................................................................................................................................. 50-60мкм.

Гарантований термін зберігання емалі:
– основи
............................................................................................................................................. 12 міс.

  • затверджувача
    ............................................................................................................................................. 6 міс.
 

ЗАСТОСУВАННЯ:

Підготовчі роботи:

Перед фарбуванням поверхня металу повинна бути зачищена від іржі, окалини, окислів металу і т. п.

Очищення проводять піскоструминної або дробеструйной обробкою, допускається очищення корд-щітками.
Для знежирення поверхню металу протирається дрантям, змоченим в уайт-спіриті та сухою ганчіркою. Не допускається використовувати для знежирення легколетучие розчинники.
Якщо фарбування виробляється відразу після дробеструйной (піскоструминної) обробки, знежирення можна не проводити, при цьому рекомендується попереднє знежирення особливо забруднених ділянок.

Максимальний проміжок часу між підготовкою поверхні і забарвленням — 1 добу.
Поверхня неметалічних матеріалів, старе покриття або покриття епоксидною емаллю знежирюють, зачищають тонкої наждачним папером до матовості і знепилюють.
Ґрунтувальні шари наносять і сушать згідно інструкції на відповідний матеріал.
Якщо після висихання останнього шару ґрунтовки пройшло більше трьох діб, поверхню слід обробити наждачним папером до матовості і знепилити.

Забарвлення:

Температура основи і затверджувача емалі ЕП-1143 перед застосуванням повинна бути в межах 10-30 0С.
Перед початком роботи основу добре перемішують до однорідності по всьому об'єму тарного місця. Затверджувач не перемішують. Якщо в затверджувачем є осад, його фільтрують через 3-4 шари марлі.
Для приготування емалі затверджувач доливають до основи і ретельно перемішувати не менше 10 хвилин.
Розведення емалі перед нанесенням, як правило, не потрібно.
Після введення отверджувача емаль витримують 30 хвилин. Підготовлену емаль наносять пневморозпилювачем, пензлем або валиком, при температурі навколишнього повітря від 10 0С до 40 0С і відносній вологості не більше 80%. Температура поверхні, що фарбується повинна бути вище точки роси.

Після висихання одного шару (4-6 годин при 18 0С) аналогічно наносять наступні шари емалі.

Для розведення емалі і промивання інструментів можна використовувати розчинники: ксилол, 646, 647, 648, Р-4, Р-5.

Зберігати матеріали в приміщенні, виключивши влучення на них прямих сонячних променів і вологи.

Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Основа емаліЕпоксидні
  • Ціна: 190 /кг
  • Спосіб упаковки: У нашій компанії Ви можете оформити замовлення, зв'язавшись з менеджером, залишивши замовлення на сайті або надіславши заявку на пошту. Ми працюємо як з юр.особами, так і з фіз.особами. З фізичними особами ми працюємо в основному за повною передоплатою, але у разі оформлення післяплати просимо передоплату у розмірі вартості доставки, щоб знати, що Ви заберете товар. Ціна вказана за тару в діжці металевій 50кг, якщо вас цікавить розлив кратно 5кг, то враховуйте, що на тару додається +10 грн/кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner